Maatwerk stalen banken voor dakterras Portlantis

Portlantis wordt dé plek waar een breed publiek vanaf het najaar 2024 op spannende en interactieve wijze kennismaakt met de complexe, dynamische wereld van de Rotterdamse haven.  Het is de permanente vervanger van het huidige informatiecentrum over Maasvlakte 2: FutureLand.

Portlantis is vormgegeven als 5 op elkaar gestapelde “dozen”. Een markante rode trap leidt bezoekers naar het dakterras vanwaar ze uitzicht hebben op de indrukwekkende industiehaven van Rotterdam.

Voor dit knalrode dakterras hebben wij net zo knalrode banken mogen fabriceren naar ontwerp van de architect. Het ontwerp doet ons een beetje denken aan een containerschip, zou dat het idee geweest zijn?

De banken zijn vervaardigd uit staal en tweelaags gepoedercoat voor een geheel wat bestand is tegen de gure weersomstandigheden die kunnen voorkomen in deze weidse omgeving bij de zee.

Stalen straatmeubilair van de hoogste kwaliteit

De gure omstandigheden op de Maasvlakte, vragen om hoge kwaliteit materiaal om te zorgen dat deze banken jaren meegaan. Gelukkig hoeven ze daar bij Portlantis niet aan te twijfelen! Bij Stedon dragen we grote zorg voor de duurzaamheid van onze stalen producten, dat betekent niet alleen dat ze zo lang mogelijk mee kunnen gaan, maar ook dat ze energiebewust geproduceerd worden. Dat geldt voor maatwerk, maar natuurlijk ook voor de producten uit ons eigen productassortiment.

Ontdek meer straatmeubilair:

Ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen. Voor meer informatie of advies neemt u gerust contact met ons.